24kazino.com saidi (edaspidi selles tekstis 24kazino) privaatsustingimuste olulisim eesmärk on anda kasutajatele teavet selle kohta, kuidas nende isikuandmeid kaitstakse ja töödeldakse. Kinnitame Sulle, et kõiki andmeid töödeldakse vastavalt isikuandmete kaitse seaduse nõuetele.

Selles 24kazino veebisaidi osas soovime Sulle kirjeldada, kuidas tagame privaatsuspoliitika järgimise ning miks me Sinult isikuandmeid kogume ja neid töötleme. Meie privaatsuspoliitika olulisimaks aluseks on Sinu seaduslikud õigused. Poliitika ülesanne on luua meie saidile selged, arusaadavad ja põhiosas muutumatud tingimused.

Järgmistes poliitika osades kirjeldame privaatsuspoliitika olemust ja küpsiste kasutamise viise.

Sisukord

  • Kasutajate isikuandmete kaitsmine ja säilitamine;
  • Isikuandmete kogumine 24kazino saidil;
  • Kasutajate isikuandmete kogumise ja töötlemise eesmärk;
  • Andmete säilitamise periood;
  • Andmete kasutamine otseturunduseks;
  • Sinu õigused seoses andmete kogumisega;
  • Küpsised ja nende kasutamine

Kasutajate isikuandmete kaitsmine ja säilitamine

Мeie, 24kazino, anname endast parima, et kaitsta Sinu andmeid ja võtame juriidilise isikuna vastutuse nende õiguspärase kasutamise eest.

Kuigi vastutame Sinult kogutud isikuandmete kaitsmise eest, ei saa siiski välistada võimalust, et andmed satuvad kolmandate osapoolte andmebaasi. Kui teistel isikutel on juurdepääs Sinu isiklikele andmetele, peavad nad täitma kõiki 24kazino privaatsuspoliitikas kirjeldatud tingimusi ja nõudeid.

Isikuandmete kogumine 24kazino saidil

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

Saidi toimimise tagamiseks kogume ja säilitame järgmisi isikuandmeid:

  • Identifitseerivad andmed: eesnimi, perekonnanimi, sugu, sünniaeg;
  • Kontaktandmed: elukoht, e-posti aadress;
  • Tööalased andmed: teave tegevusvaldkonna kohta;
  • Kasutajakonto andmed: parool ja IP-aadress, mida kasutatakse saidil 24kazino.

Kasutajate isikuandmete kogumise ja töötlemise eesmärk

Isikuandmete kogumist alustame hetkest, kui esimest korda meie saiti külastad. Järgnevalt kirjeldame seda, millistel juhtudel Sinult kogutud andmeid kasutatakse.

  1. Andmeid kasutame infolehtede, uudiskirjade ja reklaami saatmiseks Sinu e-posti aadressile. Täpsemat teavet leiad selle kohta lõigust „Andmete kasutamine otseturunduseks“;
  2. Samuti võime andmeid kasutada hilisemate analüüside teostamisel. Nende analüüside tulemusel saame arendada meie saidil pakutavat teenust.
  3. Veel võime Su kontaktandmete kaudu pakkuda Sulle võimalust liituda meie foorumiga;
  4. Vahel vajame andmeid ka selleks, et täita seadusest tulenevaid kohustusi.

Me hoolime Sinu andmete turvalisusest ja kasutame neid alati ainult vastavalt selle lehe privaatsuspoliitikale. Töötleme Sinu isikuandmeid vaid juhul, kui Sina meie saidi külalisena annad meile selleks loa. Me säilitame ja töötleme Sinu andmeid, et arendada ja parandada meie teenuste kvaliteeti.

Sul on õigus ka igal ajal oma andmete edastamisest keelduda ja/või meie teenuste kasutamine lõpetada. Võid meiega ühendust võtta e-posti aadressi või muu kättesaadava suhtluskanali kaudu.

Isikuandmete saajad

Võime edastada Sinu isikuandmeid järgmistele organisatsioonidele, kellega me saidi loomise ja töös hoidmise eesmärgil koostööd teeme:

  • Aweber Systems (USA), kelle abil edastame reklaamsõnumeid;
  • com (USA) – lahendus, mida kasutatakse meie saitide platvormina;
  • Analüüsiteenuste pakkujad Google Analytics, Hotjar, Adwords. Täpsemat teavet leiad jaotisest “Küpsised ja nende kasutamine”.
  • Teenuseosutajad, kes töötlevad meie külastajate kohta teavet vastavalt meie juhistele (näiteks pilveteenuseid pakkuvad ettevõtted);
  • Evora Internationa ltd. Rootsis ja teistes riikides asuvatele tütarettevõtetele. Sellisel juhul toimub isikuandmete edastamine ettevõtte kontrolli all;
  • Kui isikuandmete edastamine on meie jaoks kohustuslik tulenevalt seaduse nõuetest või kui on vaja kaitsta meie veebilehe huve ja tagada meie ettevõtte turvalisus;
  • Kui müüme, ostame või korraldame muul viisil ümber oma ettevõtte äri ja vara.

Andmete kasutamine otseturunduseks

24kazino veebileht kasutab Sinu isikuandmeid otseturunduse teostamiseks. See võib olla seotud nii toodete ja teenustega, mida pakutakse koostöös online kasiinode ja nendega seotud partneritega – online kasiinod ise, kihlvedude korraldajad ja erinevate finantsteenuste osutajad. Meie saidi otseturunduse teostamiseks saadame Sulle reklaammaterjale sellel e-posti aadressil, mille olete meie saidil registreerinud.

Andmete säilitamise periood

Sinu isikuandmeid säilitatakse nii kaua, kui see on vajalik selle lehe privaatsuseeskirjades kirjeldatud eesmärkide täitmiseks.

Sinu õigused seoses andmete kogumisega

Meie saidi külastajana on Sul õigus:

  • Küsida teavet selle kohta, kas Sinu isikuandmeid on töödeldud, mille jaoks Sinu andmeid kasutatakse ja kuidas neid kasutamise käigus kaitstakse;
  • Muuta oma isikuandmeid igal ajal, kui soovid;
  • Keelduda meie teenuste kasutamisest suvalisel hetkel ja taotleda oma andmete kustutamist meie andmebaasist, kui andmete kustutamiseks on seaduslik alus;
  • Piirata oma isikuandmete kasutamise ja töötlemise ulatust. Siiski saame seda teavet oma tegevuse huvides (pärast piirangute arvestamist) kasutada seaduses nõutud olukordades;
  • Kui Sa ei ole rahul sellega, kuidas me Sinu andmeid töötleme või kui Sul on muid küsimusi, võta meiega ühendust e-posti teel.

Küpsised ja nende kasutamine

Selles jaotises kirjeldatakse küpsiste kasutamist, nende tähendust ja küpsistega seotud sätete muutmist.

Teenuse kvaliteedi parandamiseks kasutame 24kazino veebilehel erinevaid küpsiseid. Nad võimaldavad meil mõista seda, kuidas Sa meie saidil pakutavat infot kasutad. Küpsiste abil kogutud teabe alusel saame arendada ja parandada oma saidi tööd ja muuta 24kazino kasutamise mugavamaks.

Küpsised

Tänapäeval kasutavad küpsiseid peaaegu kõik veebisaidid, aga enamik netikasutajatest ei mõista sellegipoolest, mis need küpsised täpselt on või millisel otstarbel neid kasutatakse. Küpsis on väike fail, mis salvestatakse saiti külastatavasse seadmesse (arvutisse, mobiiltelefoni või tahvelarvutisse). See fail võimaldab saidil koguda ja säilitada Sinu aktiivsusega seotud teavet.

Kuidas küpsised saidi külastajat mõjutavad

Kui otsustad külastada meie saiti, lubad meil ühtlasi ka automaatselt oma arvutisse, nutitelefoni või tahvelarvutisse küpsiseid salvestada. Meie saiti võid aga kasutada ka küpsiseid lubamata. Kui valid selle võimaluse, ei pruugi kõik meie saidi osad ja lehed korrektselt töötada.

Küpsiste salvestamise keelamine

Saad oma seadmes küpsiste salvestamise keelata, kui avad kasutatava brauseri seadete menüü ja otsid sealt üles jaotise Küpsised. Samuti saad igal ajal kõik oma seadmesse salvestatud küpsised kustutada. Pea aga meeles seda, et kui otsustad küpsiste salvestamise keelata, ei pruugi kõik saidiosad Sinu seadmes töötada.

Mis tüüpi küpsiseid meie saidil kasutatakse?

24kazino saidil kasutatakse erinevat tüüpi, erineva nimega ja erineva funktsionaalsusega küpsiseid. Mõned küpsised on hädavajalikud ühe konkreetse teenuse pakkumiseks. Niisugused teenused pole Sulle pärast küpsiste keelamist kättesaadavad. Muud tüüpi küpsiseid salvestatakse ainult teatud aja jooksul või kolmandate isikute pakutavate teenuste osutamiseks.

Peamistesse liikidesse kuuluvad küpsised salvestatakse Sinu seadmes automaatselt, kui meie saiti oma seadmega külastad. Automaatne salvestamine toimub juhul, kui Sa pole oma brauseri parameetreid muutnud. Küpsiste abil saame meeles pidada seda, milliste seadmetega oled meie saiti külastanud. 24kazino kasutab ka faile, millel ei ole mingit seost portaali tehnilise küljega, kuid mis on vajalikud saidi muude osade või omaduste toimimiseks. Tänu sellele täiustame enda saiti pidevalt ja muudame selle külastajatele mugavamaks.

Küpsiste säilitamise aeg

See, kui kaua küpsiseid säilitatakse, sõltub nende tüübist. Küpsised jagatakse vastavalt toimimisviisile ja olemusele kolme kategooriasse.

  1. Sessiooni küpsiseid säilitatakse Sinu arvutis vaid ühe kasutussessiooni vältel ehk need kustuvad kohe pärast seda, kui meie saidilt lahkud. .
  2. Sinu arvutisse salvestatud küpsised jäävad aga alles ka pärast kasutusseansi lõppu. Need lubavad brauseril meeles pidada Sinu nime, parooli ja saidil valitud kasutuskeelt.
  3. Saidi kasutamisega seotud küpsised püsivad Sinu arvutis vaid senikaua, kuni meie saiti kasutad. Kohe pärast seda, kui meie saidilt lahkud, kõik küpsised kustutatakse.

Kolmandate saitide küpsised

Kui kasutad meie saiti veebibrauseris, salvestatakse Sinu seadmesse ka niisugused küpsised, mida 24kazino sait ei kontrolli. See juhtub vaid juhul, kui seoses Sinu külastusega käivitub meie saidil mõni kolmanda osapoole teenus.

Kolmandate saitide küpsiseid võivad Su arvutisse salvestada järgmised osapooled:

  • Google Analytics. Seda tööriista vajame selleks, et uurida, kuidas 24kazino.com saiti kasutatakse. Need küpsised on meie jaoks väga vajalikud, sest nii näeme, kui pikalt ja kui sageli meie saidi erinevaid osi külastatakse ja saame oma sisu paremaks muuta. Kõigilt kasutajatelt kogutud andmed edastatakse Google’i serverist (kust neid ka hoitakse) ühtse kogumina. Selle andmekogumi abil saame analüüsida meie saidi külastustega seotud parameetreid. Analüüsi tulemusel saame luua erinevaid koondandmeid sisaldavaid raporteid. Pöörame Su tähelepanu sellele, et Google on seadusega ettenähtud juhtudel kohustatud varjama kogutud andmeid kolmandate osapoolte eest. See tähendab, et keegi teine Sinu andmeid ei näe. Andmeid, sealhulgas IP-aadressi, säilitatakse 26 kuud. Meie kasutajana on Sul õigus ka loobuda oma andmete Google Analytics teenusele edastamisest. Sel juhul Sinu toiminguid meie saidil ei jälgita. Kui Sa ei soovi, et Google Sinu andmeid kasutaks, klõpsa sellel lingil: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Me kasutame Webvisorit, et meie veebilehel pakutavad teenused oleksid kvaliteetsemad. Rohkem detaile Yandex Metrika kasutaja tingimustes.
  • AdWords – 24kazino.com kasutab teenust AdWords. See lisateenus on hädavajalik, et saaksime korraldada reklaamikampaaniaid Google PPC lahenduse toel.
  • Adform – see teenus kasutab meie saidilt kogutud küpsiseid selleks, et analüüsida, kui sageli kasutajad meie saiti külastavad ja kas kasutajad oma brauseris reklaame näevad. Hiljem töödeldakse ja analüüsitakse seda teavet, et uurida, kui tõhusad on meie reklaamikampaaniad. Nii saame iga kasutaja jaoks luua isikupärastatud kampaaniaid. Selle tulemusel näeb iga kasutaja just neid reklaame, mis kõige täpsemalt tema huvidele vastavad.
  • Hotjar – seda teenust kasutatakse muud laadi andmete (mitte isikuandmete) kogumiseks. Hotjar aitab 24kazino saidil määratleda ja uurida saidil esinevaid tehnilisi probleeme. Tänu sellele saame Sulle pakutavat teenust paremaks muuta.

Palun pea meeles, et vajaduse tekkides võime oma privaatsuspoliitikas ja küpsiste kasutamise reeglites ka muudatusi teha. Andmeid selle kohta, millal ja missuguseid muudatusi privaatsuspoliitikas tehakse, näed lehe ülaosas. 

Avaldatud 11.04.2019